0654686928 info@floreer.nu

Pak regie op je loopbaan!

 

Wat wil ik nou eigenlijk echt?

Je volgende loopbaanstap, waar begin ik?

Niet goed op mijn plek in deze baan, wat nu?

Bij Floreer.nu krijg je weer helderheid en duidelijkheid over je volgende Loopbaanstappen.

Om je doel te bereiken kan je verschillende trajecten en trainingen volgen:

Coaching transitie

Dit traject zorgt voor zicht op je transitie, op de verandering waar je in zit en die je wil maken.

Coaching rouw & verlies

Dit traject zorgt voor opluchting. Een plek voor je verhaal en handvatten bij de rouwarbeid.

Loopbaanadvies

Dit traject zorgt voor een realistisch stappenplan waar je direct mee kan beginnen

 

‘Wat wil ik nou en wat kan ik nou eigenlijk’?? Met deze vragen was ik al een tijd aan het worstelen. Tot ik via mijn werkgever terecht kwam bij Marjanka voor een coachingstraject.

Je moet niet de illusie hebben dat Marjanka deze vragen voor je gaat beantwoorden….Ik moest zelf aan de slag en werd door haar benadering gedwongen goed naar mezelf te kijken en mijn vragen te concretiseren. Na de eerste paar gesprekken had ik niet meteen het idee veel verder te komen, ik bleef de onrust voelen. Maar langzamerhand merkte ik dat het toch iets ging opleveren.

Doordat ik me meer ging focussen en meer inzicht kreeg in wat mijn kwaliteiten zijn, voelde ik me sterker en rustiger worden. Door de coaching van Marjanka kon ikĀ  uiteindelijk met volle overtuiging reageren op een vacature en mede dankzij haar ondersteuning heb ik die baan ook gekregen. Zonder dit traject had ik me veel minder zeker gevoeld over mijn kwaliteiten en had ik mezelf minder goed kunnen ‘verkopen’.

Dus bij deze dank ik Marjanka voor haar prettige manier van coachen. Ik kan zo’n traject van harte aanbevelen aan een ieder die met dit soort vragen worstelt.

Esther de Lathauwer

Floreer.nu
Vughterhage 45
5263 BM Vught
0654686928
info@floreer.nu

Floreer.nu is NOLOC gecertificeerd.