0654686928 info@floreer.nu

Over Floreer.nu

 

Floreer.nu is Marjanka Houben

Wie ik ben

Ik ben een mensen-mens. Iemand die mensen in beweging brengt en achterhaalt wat er echt speelt. Mijn bedrijf bestaat al sinds 2010 en ik heb al heel veel gemotiveerde kandidaten weer op het juiste pad geholpen. Want Floreer.nu is het doel. Zodat jij weer gelukkig bent als mens, als werknemer met je werkgever.

Waarvoor kun je bij mij aankloppen

Je kunt bij mij terecht voor outplacement, loopbaanbegeleiding en duurzame inzetbaarheid. Maar ook als je, professioneel gezien, niet goed in je vel zit. De redenen kunnen heel verschillend zijn. Het daaropvolgende proces verloopt echter altijd volgens dezelfde methodiek.

Waarom zou je kiezen voor Floreer.nu

Ik vind het belangrijk dat jij na het eerste gesprek al overzicht hebt. Dat je weet waar je naar toe wilt. Hiervoor moet je eerst stilstaan en bewust worden waar je nu staat. Daarna stellen we nieuwe doelen en maken we een plan van aanpak. De inhoud van het traject stemmen we samen af. Ik stel de juiste vragen zodat jij de beste keuzes maakt. En ik geef mijn visie; over het verloop van jouw traject, de haalbaarheid van je plan en jouw kansen op de arbeidsmarkt. Mijn aanpak is resultaatgericht, mensgericht en ontwikkelingsgericht. Het uiteindelijke doel is dat jij grip krijgt op jouw talenten en loopbaan. Zodat je professioneel gelukkiger en duurzamer inzetbaar bent.

Hoe gaat dat dan in zijn werk

De methodiek die ik hanteer is gebaseerd op het vorkmodel van Rudy Vandamme. Deze methode is kort maar krachtig. Het model steunt op vier pijlers die onderling met elkaar in verband staan: acties, je doelstelling, je persoonlijke ontwikkeling en ontwikkeling van de omgeving. Het zijn de vier tanden van de vork. Zelf spreek ik liever van een hooivork; daarmee kun je de boel namelijk flink opschudden. Deze werkwijze zorgt er voor dat jij snel een goed beeld hebt van de huidige situatie. Je kunt dan meteen starten met het bepalen van nieuwe doelen. Voor jou betekent dat dat je al na het eerste gesprek perspectief hebt. Dat je weet waar jij naar toe wilt bewegen. En dan ga je aan de slag.

 Door stil te staan kom je vooruit!

Marjanka Houben

Wil je weten hoe Floreer.nu jou kan helpen?

Neem dan contact met ons op. Bel ons via 0654686928 of

Floreer.nu
Vughterhage 45
5263 BM Vught
0654686928
info@floreer.nu

Floreer.nu is NOLOC gecertificeerd.